tirsdag 5. mai 2009

Jeg innser

At det er aaaalt for lenge siden jeg har blogget!

Ting går i 100 som hjemmeværende, og med en snev av ammetåke er det lett å glemme bloggen. Dessverre!

Dagene går i bleieskift, snørrtørking og en og annen nattevåk. Heldigvis har lillemor begynt å sove hele natten - jeg er bare såååå glad!!! :D  Amming foregår ikke lenger på offentlig sted, noe som også er deilig - jeg liker ikke å vise frem puppene til "alle og hvermannsen". Men det betyr også at jeg ammer sjeldnere, dvs morgen og kveld. Vet dere hva? Kroppen bruker ikke lenger så mange kallorier på å produsere melk - og det er noe DRITT! For det betyr at jeg ikke lenger kan "dytte i tryne" uten å gå opp i vekt. Så i dag har jeg vært ute å gått lang tur, på kvelden - uten vogn! Det lover bra, gjør det ikke? Så får jeg prøve å spise druer i stede for sjokolade i ukene. Det er håp om bedring. Jeg vil ned i vekt, må bare bestemme meg for å "kjøre på" først :o)

Gleder meg forøvrig til ferie! Snart setter vi nesa hitover;  Til Le Lavandou Kikk på linken, så får du opp ett webkamera fra stranden :o) Jeg gleder meg som en liten unge, og håper indelig ikke den dumme svineinfluensaen setter en stopper for turen...Sommer, sol og lite klær!!! Hipp hurray! Etter turen til Frankrike, skal vi være hjemme i 14 dager og så drar vi til Spania. Det går opp for meg at sommeren virkelig er rett om hjørnet! Mee like!

Skal prøve å legge inn noen bilder fra de siste tiders hendelser, har noen kjempefine jeg gjerne vil vise dere. Lover å prøve å legge dem inn i morgen!

Nå er det natta! Tuddeliduuuu!

1 kommentar:

May sa...

Men hvordan går det med dine lekre kreasjoner fra symaskinen? Jeg ønsker meg veldig en billig og god symaskin, og vil gjerne ha tips! Ikke`no fancy greier. hva har du? Og hvordan går det med stavgang-prosjektet? Var det ikke i juni du skulle starte?