mandag 16. mars 2009

Ship Ohoi...!!

Ja..nå er jeg jo landkrabbe igjen. Meeen i helgen var vi på "Cruise" med ColourFantasy til Kiel....og det var UTEN barn. Snakk om balsam for sjelen!

Det ble både SPA, bobblis, deilig mat og hårklipp på a mor.(Jeg skrev nesten "hårklipp på gamla" men fant ut at DET faktisk kunne - og ville - misforstås så jeg droppa det...) En etterlengtet kjærstetur i hyggelig selskap med 2 andre vennepar. Det kan så absolutt anbefales! 

Nå sitter jeg bare å drømmer om tur til Frankrike i mai, da med barna. Men i dette snøkaoset vil en tur til varmere strøk være gull!

Har akkurat lest May Andrine sin blogg om hennes ferd mot en sprekere kropp...og kom til å tenke på hva jeg skal gjøre for å komme i bedre form. Det eneste som har funket for meg og min eminente kropp er gåing med staver...så det skal jeg jaggu gjøre igjen...så snart snøen har gått...i juni en gang!!

1 kommentar:

May sa...

Så morsomt at jeg inspirerer deg til å planlegge trening! Du inspirerer nemlig meg til å begynne å sy. Har veldig lyst på en slik tulip og tatamo-inspirert kjole. De er jo ganske enkle i formen, men koster rundt 3.000 kr i butikken. Det er jo helt uaktuelt.