fredag 30. mai 2008

Shit!

Hvor blir det av tiden?
Hadde jo ikke oppdatert her siden Kypros, jo...jaja....sorry folkens!

Så Kypros var flott, varmt og avslappende! Hotellet lå perfekt til rett ved stranden. Og Trym storkosa seg med "Mikkemus drinker" hele ferien. Hjemreisen ble litt over middels slitsom, siden vi ble stående i innsjekkningskø i ca 3 timer!! Kjempefint med en liten gutt og bekkenløsning...not! Men, men vi overlevde jo tross alt og kom oss vel hjem til slutt.

Når vi kom hjem ble jeg sykemeldt pga bekkenplagene mine, og det har gjort underverker! Smertene er betraktelig redusert og jeg nyyyter å kunne gå uten å ha nevneværdig vondt. Dessuten har jeg også mer overskudd til Trym også.

17 mai var en stor dag for Trym, til tross for at det SNØDDE!!! Hvor i alle dager kom den snøen fra? Kaldt og vått, men barna så ikke akkurat ut som om de brydde seg noe om det. Trym smilte fra øre til øre hele toget og det var nok ekstra stas at farmor og farfar kom for å gå sammen med oss. Is fikk han på skolen, og han vant også en Elias matboks, en Elias drikkeflaske og noen fiskekroker! Han kom hjem stolt som en hane! Vel hjemme ble det pølser og en aldri så liten hvil før vi reiste til farmor og farfar på lapskaus.

I dag har Trym sin siste dag i barnehagen, han begynner i en ny barnehage på mandag. Han gleder seg veldig, men skulle nok ønske at bestekompisen ble med over - det gjør han dessverre ikke. Barnehagen er stor, men det er ingen ny barnehage så jeg håper at innkjøpring og rutiner fungerer bedre enn de gjør i den barnehagen han går i nå.

Så i kveld blir det ut på hytta, det har meldt 25 grader hele helga så her lukter det båt å sjøliv :) Jeg gleder meg!!

Ingen kommentarer: